Webbhotell – Datalager.se

CloudLinux är bäst för dig som kund

Majoriteten av webbhotell som idag använder Linux servrar använder faktiskt inte CloudLinux som de borde göra. De kör på egen utvecklad kontrollpanel eller cPanel standard. Men saken är den att de som kör cPanel med CloudLinux är bästa alternativet för dig som kund.

Du får då maximal prestanda och ingen annan kund på webbhotellet kan ta av dig. Du har din del av processorerna och RAM-minnet. Använder inte webbhotellet CloudLinux eller en funktion likt denna så delas prestandan av alla. Detta gör att ett konto som utnyttjar mycket resurser också tar av dig som inte gör det. Jag tycker att detta är fel och borde åtgärdas direkt. Annars finna alltid alternativet för dig som kund att byta webbhotell till någon som använder detta. Det ger inte bara bättre prestanda, utan säkerheten höjs också då varje konto läggs i enskilda lager.

Upplever du att din/dina hemsidor laddar segt ibland kan det bero på att någon annan utnyttjar dina resurser. Serven som du ligger på är så pass överbelastad att den inte har tid att ge dig vad du vill ha. Men med CloudLinux så slipper du detta då du får din del av kakan utan att någon annan tar det!

Webbhotell som har detta idag är Webbdo och Binero. Mer hittar jag inte just nu när jag letar.