Webbhotell – Datalager.se

Webbhotell med planerade underhåll

Att ett webbhotell har planerade underhåll då och då är väldigt bra. Det är förvisso en lite irritation om man är kund och inte kommer åt sin webbplats mitt under det planerade underhållet. Men då tycker jag att man ska tänka en extra gång på varför man har ett underhåll.

Det är givetvis för att webbhotellet man är på vill säkerställa att all hårdvara/mjukvara är uppdaterade med det bästa. I alla fall så att serven man är på fungerar. Enligt min mening så är ett webbhotell med underhåll ett webbhotell som går framåt. Jag har i mitten av 2000-talet varit kund hos ett webbhotell som inte hade ett enda planerat underhåll dem 2 åren jag var kund. Under den tiden brydde jag mig inte, det var inte ens en tanke som hade slagit mig. Men nu, när man driver ett flertal stora webbplatser så är detta ett måste att hålla reda på.

Ett stort plus till webbhotell som uppdatera sina servrar med ny hårdvara! Ni kommer enligt min mening att växa och gå om era konkurrenter!