Webbhotell – Datalager.se

Viktigaste just nu inom webbhotell

Bild som visar en uppåtgående kurva i en dator

Ett av de hetaste ämnena just nu inom webbhotell är just prestandan. Man läser forum poster på WN hela tiden om just detta. Att folk klagar på sega webbhotell och söker ett snabbare. Och jag förstår dem helt och hållet. Det finns inget jobbigare eller mer frustrerande att arbeta med en slö server. Man blir lite smått galen av att ens FTP laddar segt eller att en hemsida uppdateras sakta. Jag har själv varit där, men jag har nu slutat klaga då jag löst det problemet genom att byta till ett snabbare.

Vilka webbhotell är snabba idag?

Man kan inte hela tiden klaga. Man måste ibland göra drastiska saker själv för att få något gjort. Och det är precis vad jag har gjort. Jag sökte efter en tjänst på nätet som mätte svarstider och prestandan hos olika webbhotell i realtid. Då hittade jag två bra tjänster. Det ena har du adressen till här, och den andra hittar du här.

Som du ser på sidorna finns det mycket statistik om uppladdningstid/nerladdningstid. Även läs hastigheten och skrivhastigheten. Och inte minst prestandan över en längre tid finns att se. All denna fakta är oerhört bra för dig som vill hålla sig borta från ett slött webbhotell. Det är bara att välja ett i toppen av listan så bör man bli nöjd. Jag har gjort det och är idag en nöjd webbhotellskund.

 

Write a review