Webbhotell – Datalager.se

Så billigt kan du få det!

Som titeln lyder så kan du få billigare webbhotell om du vill. Det gäller bara att ta vara på alla tillfällen som kommer upp. Om vi tar sommaren 2012 som ett exempel. Då har flera av de stora webbhotellen rabatt på sina paket. Binero´s kampanj i somras var att du kunde få webbhotell från 5 kr/mån första året. Webbdo körde med webbhotell från 9 kr/mån med inkluderat domännamn. Och när jag kollar in Webbdo så ser jag faktiskt att de fortfarande kör med denna kampanjen. Så snabba dig dit om du vill ha rabatt.

Man brukar kunna förutspå om det kommer rabatter beroende på hur det har gott i försäljningen. Vill man vara riktigt på alerten kan man kolla upp hur mycket vint/omstättning företaget gjort. Är det lågt är det högst troligt att en kampanj kommer.

Men varför snacka om kampanjer när det ändå är billigt webbhotell i Sverige? Jag menar, 30-50 eller 100 kr per månad är inte dyrt. Det finns andra saker som är betydligt dyrare om man jämför vad man får. Kan du inte vänta så är dagens tips att köpa det webbhotellet som passar dig bäst!

Write a review