Webbhotell – Datalager.se

Betala dubbla fakturor hos Binero?

Jag läste på ett av mina favorit forum att Binero skickar ut dubbla fakturor för samma domäner. Detta även med olika fakturanummer. Har du inte läst tråden kan du göra det här. Denna diskussionen är ganska ny, men en annan efterforskning visar att de har haft problem så långt bak som år 2011.

Här finns lite mer ingående bevis.

https://sv-se.facebook.com/binero/posts/10152832144745626
https://www.facebook.com/binero/posts/10152172261450626

Som kund kanske det är “ok” att något sånt här händer en eller två gånger och aldrig mer. Men när det vetenskapligen pågått i över 2 år och inget händer början man att undra. Jag har inte råkat ut för detta själv (vad jag vet). Trotts att jag betalar flera tusen varje år till Binero för domännamn och webbhotellskonton. Kanske borde jag gå igenom alla fakturorna och se om jag hittar något dubbel? Även om jag skulle hitta 1-2 dubbla domännamn under samma år skulle det inte vara värt tiden. Jag skänker då detta till Binero då jag är väldigt nöjd med deras tjänst i helhet.

Innan jag avslutar denna posten vill jag även hylla deras nya tillägg i kontrollpanelen som tillåter användaren att själva administrera överlåtelse av domännamn. Detta är ett stort plus om man köper och säljer många domännamn varje år som mig!