Webbhotell – Datalager.se

Affiliate utvecklare måste ha bra webbhotell

Om du är en affiliate idag så har du säkerligen dragit över de flesta webbhotellen som erbjuds i Sverige. Då har du också säkert stött på båda bra och dåliga webbhotell. I dagsläget kanske du har 2-4 olika webbhotell där du sköter dina sidor ifrån vilket är helt normalt. För bland de siffrorna ligger jag själv nämligen. Men jag har funderingar på en VPS så det verkar smidigare att styra allt ifrån, samt att man får mer kräm/prestanda på sina webbplatser. Men problemet jag står inför är att jag vill ha delade IP-adresser för att sprida mina webbplatser mer. Och detta är i min plånbok lite väl dyrt i Sverige när man kollar över företag som erbjuder detta som en lösning.

Har du någon lösning för mig som inte är allt för dyrt? Budget ligger runt 500:- /månad.

Annars måste jag säga att de webbhotellen jag idag använder mig av är väldigt bra. Support, prisvärda och inte minst så kan jag ha flera domäner/webbplatser på ett enda konto vilket är ett måste i mina ögon då jag ständigt bygger upp nya sidor inom olika branscher. Detta för att sprida mina risker och öka mina inkomster. Hur gör du själv?

Om du kom till denna sidan genom att Googla på affiliate så söker du säkert information om det är lönande med att vara i denna branschen. Och svaret är ja, det finns tusentals företag som betalar bra med pengar om man hjälper dem att hitta kunder. I regel så betalas det ut mer pengar från de företagen som säljer dyrare saker. Men då ska man också veta om att man kanske inte alls kommer upp i den kvantiteten man vill. Men och andra sidan tjänar man mer pengar på varje avslut vilket är grymt när det sker.

Sen kan man som affiliate också förhandla om provision i de flesta fall. Visar du att din sida inbringar bra med pengar kan du ställa krav. För det ska du göra. På denna sidan där jag skriver om webbhotell har jag ännu inget företag att representera, men det kommer. Måste bara få in lite mer trafik som i dagsläget är väldigt lågt. Ju mer trafik man har ju mer pengar kan man tjäna om man har någorlunda koll på konverteringsoptimering.